A lengőtekével rossz idő esetén is játszhattok a terasz alatt

Gyermekeinknek hatalmas a mozgásigényük, amit muszáj kielégíteniük a szülőknek még akkor is, amikor beköszönt a rossz idő.

Lengőteke felállítása, telepítése helyesen.

Ilyenkor, akiknek van egy kisebb, vagy nagyobb udvaruk, ahol lehet futkosni, és van lehetőség bandázni a kis haverokkal érdemes olyan kinti játékokat választani, amellyel levezethetik a felesleges energiájukat.

Ebben a blogcikkünkben most összegyűjtöttünk néhány mozgásos játékot, amit esőben is lehet játszani a fedett terasz alatt.

Mik azok a közös játékok, amelyeket rossz időben is játszhattok a tesókkal, anyuékkal, vagy a barátokkal a ház teraszán? Olvasd tovább!

Asztalitenisz

A kültéri ping-pong asztalok manapság igencsak keresettek a családok körében. Legnagyobb előnyük az, hogy minden időjárási körülménynek ellenállnak, akár télre is kint tárolhatóak, csak ilyenkor takaróponyvával kell letakarnod.

Ha leszakad az ég a kerekeiknek köszönhetően könnyen betolhatjátok a teraszra és kezdődhet is a ping-pongozás.

Amellett, hogy remek kikapcsolódás fejlődik a gyorsaságod, a reakcióidőd és a kordinációd is!

Célbadobálás

Célbadobós ügyességi játékhoz használjatok nyugodtan mondjuk egy szennyeskosarat. Csak szóltok anyunak, vagy apunak, aki segít kihelyezni a szennyestartót a teraszra és már kezdődhet is a móka!

Dobálhattok bele összegombolyított zoknikat, plüssöket, de akár dobókockákat is.

Lengőteke az egész családnak

Remek választás, amikor rossz idő van és a gyerekek a négy fal közé szorulnak. Na mi az? Természetesen a lengőteke, amely a családi ház udvarán található szalonnasütő, bográcsozó hely, grillező, kerti konyha, kerti bútorok, napozóágyak, trambulin, vagy a többszemélyes jakuzzi mellet is barátágban megfér. De mi van akkor, ha az idő rosszra fordul?

Lengőteke jó játék esőben is

Nem lenne fantasztikus érzés, ha ti lennétek a buli közepe, és nálatok még lengőtekézni is lehetne eső esetén a fedett terasz alatt? Akkor hát induljon a szülinapi parti még akkor is, ha esik az eső! Lengőteke, ami nem hiányozhat a teraszról!

Vannak, akik a lengőtekézést mesterfokon űzik, és egy-két dobással minden bábut eldöntenek. Tartozz te is közéjük! Lendülj bele te is a játékba! Szerezd be még ma saját lengőtekédet!

Múltheti blogcikkünköz látogass el ide: Edzés nélküli kalóriaégetés otthon, munkában, vagy a kertben.

Lengőteke tippek,képek, videók

Kérd a hasznos infókat:

Lengőteke tippek,képek, videók

Kérd a hasznos infókat:

Szólj hozzá!